top of page
Keresés
ECHO Hungary

Országos promóció

2023 október 1. és november 30. között érdemes betérni a szakkereskedésekbe, mert a sikerszériás láncfűrészeink és számos fűnyíró és akkumulátoros kerti gép hatalmas kedvezménnyel kapható.


Részletek:


Benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel

A promócióban X szériás professzionális és hobbi gépek is elérhetők. Az X szériát képviseli a méltán nagy kedvenc CS-4310SX és láncvezető nélkül csomagolt verziója, a CSB-4310SX, valamint a CS-501SX.


A hobbi kategóriában a CS-420ES és a CS-310ES láncfűrészek kerültek a promócióba, melyek szintén árkedvezménnyel kaphatók:


Akkumulátoros láncfűrészek és kerti eszközök


Gépek ajándék akkumulátorral


Az 56V széria kiemelkedő minőségével már a benzinmotoros gépekkel versenyzik a teljesítményt tekintve. A széria 3 gépe került be az országos promócióba, melynek keretében a gép mellé ajándékba jár 1 db 2,5AH LBP-50-150 akkumulátor.


Gépek árkedvezménnyel


A promóciós pakk legnagyobb szeletét most a 40V-os akkumulátoros gépcsalád fedi le. Az akció keretében gépek, vagy gépcsomagok kaphatók jelentős kedvezménnyel.







Az akciókat keresse az értékesítési pontokon. Egyes értékesítési pontokon eltérhetnek az akciótól, amelyért felelősséget nem vállalunk. Az akció 2023.10.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

87 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page